Of het nu gaat om de inspiratiefase, het adviestraject of de creatie; we doen het graag samen! Dan versterk je elkaar en kom je tot betere oplossingen. Die betrokkenheid hebben we ook nodig zodat het niet een trucje wordt, maar het proces echt tot leven komt. Want alleen als je open en eerlijk naar elkaar bent, behaal je het resultaat wat je voor ogen staat. We hebben niet voor niets transparantie hoog in het vaandel staan.

Niet dat we ons te goed voelen, maar we verwachten wel van onze opdrachtgevers dat ze doelgericht aan hun merk willen werken. Dan maakt het niet uit of jouw budget ruim of krap is, zolang je groot van geest bent en je ziel durft bloot te geven... Zo werken we samen aan een duurzaam resultaat.

Soms lijkt een communicatiebureau alleen voor de grote jongens te zijn. Merxe ziet juist de toegevoegde waarde van haar werk voor mkb’ers.

Daarom roepen wij jou op je aan te melden voor een GRATIS en vrijblijvend adviesgesprek. En het mooie is: mochten we je van dienst kunnen zijn, dan krijg je een gereduceerd tarief.
We moeten tenslotte op de kleintjes letten!

meer weten?

Neem contact op met:
GIES Voorburg
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
(033) 463 43 58


Wanneer we zelf geen tijd hebben om een opdracht uit te voeren of wanneer we daarvoor niet het meest geschikte bedrijf zijn, verwijzen we je graag door naar anderen in ons netwerk.