Of het nu gaat om de inspiratiefase, het adviestraject of de creatie; we doen het graag samen! Dan versterk je elkaar en kom je tot betere oplossingen. Die betrokkenheid hebben we ook nodig zodat het niet een trucje wordt, maar het proces echt tot leven komt. Want alleen als je open en eerlijk naar elkaar bent, behaal je het resultaat wat je voor ogen staat. We hebben niet voor niets transparantie hoog in het vaandel staan.

Samen met de klant bepalen we waar hij voor staat en wat hij nu eigenlijk wil vertellen. Dit vormt het uitgangspunt voor het strategisch stappenplan en het creatieve proces. Om het succes van de resultaten te kunnen beoordelen, bepalen we uiteraard vooraf welke doelstellingen we willen behalen. We werken niet voor niets doelgericht!
Nadat we samen de plannen creatief vorm hebben gegeven en middelen bepaald, regelen we de media. Tenslotte beoordelen we de resultaten van de communicatie-inspanning. Zowel succesvolle als minder succesvolle acties bevatten immers een les.

Wij zijn klein van stuk, maar werken groots. Door gericht mensen en kennis in te zetten beperken we de kosten, maar zorgen wel voor een maximaal resultaat. We leveren bijzondere ideeën van een hoog strategisch en creatief niveau. Geen overhead en dikke rapporten waar niemand op zit te wachten. Maar een goed luisterend oor en doelgerichte communicatieoplossingen.

meer weten?

Neem contact op met:
GIES Voorburg
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
(033) 463 43 58


Wanneer we zelf geen tijd hebben om een opdracht uit te voeren of wanneer we daarvoor niet het meest geschikte bedrijf zijn, verwijzen we je graag door naar anderen in ons netwerk.